23948sdkhjf

Coop og Topdanmark går i samarbejde

Coop og Topdanmark indgår samarbejdsaftale om salg af forsikringer på det danske marked.
Coop og Topdanmark har indgået en samarbejdsaftale om, at Coop i løbet af 2018 kan tilbyde sine 1,7 mio. medlemmer en bred vifte af forsikringsprodukter.

Det fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Det forventes, at Coop`s nye forsikringstilbud vil blive lanceret i løbet af 1. halvår 2018.

Frem til lanceringsdatoen vil Topdanmark og Coop i fællesskab udvikle forsikringsløsninger henvendt til Coop's medlemmer.

Det er hensigten, at Coop's forsikringstilbud til medlemmerne vil blive under et Coop "brand", men at rådgivning, salg, servicering og skadebehandling varetages af Topdanmark.

- Vi har som mål at tilbyde vores medlemmer særlige fordele på alle de poster, der fylder noget i den daglige husholdning. Derfor har vi udover særlige tilbud på dagligvarer også fordele inden for bank, telefoni, energi mv. Vi ved, at mange medlemmer også efterspørger attraktive forsikringer med medlemsbonus. Derfor er vi glade for denne samarbejdsaftale med Topdanmark, siger Anders Mittag, direktør for medlemsprogram & Digitale Kanaler i Coop.

- Topdanmark ser frem til samarbejdet med Coop. Vi har stor erfaring med distributionssamarbejde med partnere og vi glæder os til at tilbyde Coop en løsning, hvor Coop medlemmet oplever det som nemt, enkelt og hurtigt både at købe et kvalitetsprodukt og oplever at blive hjulpet nemt, enkelt og hurtigt hvis der sker en skade, siger privatkundedirektør Erik Adrian, Topdanmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125