23948sdkhjf

Sephora åbner flagship store i Aarhus

Colliers International har netop fundet lokaler til den populære beauty-kæde.
Til foråret 2018 slår den franske kosmetikgigant Sephora dørene op til et 438 kvadratmeter stort skønhedsunivers med en suveræn beliggenhed, skriver Colliers i en pressemeddelelse.

Den nye flagship store får adresse på en af de bedste strøgplaceringer i Aarhus, nærmere bestemt i Ryesgade, der forbinder det populære citycenter Bruuns Galleri (10 mio. besøgende årligt) med Strøget (Søndergade) i Aarhus.

- Vi har ledt efter et lejemål i Aarhus i mere end 3 år, men kunsten har været at finde noget, der passede til det, vi gerne vil signalere med vores koncept og den oplevelse, vi ønsker at give kunderne, siger Kirsten Schmidt, der er category og marketing director hos Sephora Danmark.

- Beliggenheden var naturligvis afgørende. Vi ønskede en placering, hvor der på daglig basis er stærk trafik. Dernæst skulle selve lokalet være indbydende både udefra og indenfor. Ejendommen er helt perfekt, fordi vi har en dobbelt facade, der giver maksimal synlighed og optimale eksponeringsmuligheder. Læg dertil, at lokalet er bredt - vi kan opbygge alle de universer, der er en vigtig del af vores koncept, og det tager sig bedre ud her end i et langt smalt lokale, tilføjer hun.

Markedet for personlig plejer og beauty har de senere år undergået en stor forandring, og aktørerne oplever i øjeblikket, at priserne rasler ned.

Priskonkurrencen ramte den førende spiller Matas allerede da supermarkederne oprustede på personlig pleje, men tog for alvor fart, da Normal-kæden gjorde sit indtog på markedet i 2013.

Siden da har Matas været yderligere presset, og har for nylig udskiftet den administrerende direktør for at vende udviklingen.

I dag findes Sephora i Frederiksberg Centret, i Magasin i Aarhus, København og Odense, samt i den første flagship store i Danmark, der åbnede tidligere på året i København.

Seneste skud på stammen er lancering af en webshop, der åbnede i juni 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109