23948sdkhjf

Lidl-butik har Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling

For anden gang er det en af Lidls butikker, der løber med Landbrug & Fødevarers ’Frugt- og Grøntprisen’ inden for discount.
Der var ingen tvivl hos juryen, da den i går under Fødevaredagen på Hindsgavl Slot ved Middelfart, skulle uddele ’Frugt- og Grøntprisen’ 2017 til discountkæden med Danmarks bedste frugt-og grøntafdeling.

Valget faldt på Lidls butik i Thisted, som var nomineret til prisen, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

- Juryen er begejstret for jeres innovative, nytænkende og til tider lidt skæve måder at tænke sameksponering af det grønne i hele butikken, lød en af begrundelserne fra Landbrug & Fødevarer.

- Det er et kæmpe skulderklap til hele organisationen, at en Lidl-butik endnu en gang vinder ’Frugt- og Grøntprisen’, og det understøtter os i vores arbejde henimod at blive danskernes foretrukne indkøbssted, siger Dirk Fust, adm. direktør, Lidl Danmark.

Det er ikke første gang, at en af kædens butikker har gjort sig fortjent til at vinde prisen. Tilbage i 2015 var det nemlig Lidls butik på Bondovej i Odense, der hev trofæet hjem.

Hos Lidl i Thisted lægger man stor vægt på, at frugt- og grøntafdelingen skal tage sig godt ud. Derfor vækker det jubel, at butikken nu har vundet prisen:

- Vi er stolte over, at vi har vundet ’Frugt- og Grøntprisen’ i år – og vi kan næsten ikke få armene ned. Her hos os i Lidl i Thisted gør vi meget ud af at vise vores kunder, hvordan man kan få mere frugt og grønt ind i måltiderne, siger Lars Thomsen, butikschef i Lidl i Thisted og forklarer, at det er vigtigt for butikken, at kunderne altid bliver mødt af en bugnende og indbydende frugt- og grøntafdeling.

I begrundelsen fremhævede juryen også Lidls fokus på leverandørerne og deres evne til at inspirere kunderne:

- Juryen har desuden lagt vægt på, at I flot iscenesætter menneskene bag produktionen af frugterne og grøntsagerne, samt at I inspirerer jeres kunder til brugen af det grønne, sagde Landbrug & Fødevarer blandt andet.

- Vi er stolte over, at vores hårde arbejde med at sikre, at Lidl har Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling bogstaveligt talt har båret frugt. Der ligger et stort arbejde bag – både i forhold til at håndplukke de bedste avlere og så hele vejen gennem forsyningskæden og ud i butikken, hvor kunderne præsenteres for vores brede udvalg af frisk frugt og grønt, siger Dirk Fust, adm. direktør, Lidl Danmark.


Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503