23948sdkhjf

SuperBrugsen smider Samvirke i skraldespanden

- Det er rigtigt provokerende. Det kan de ikke være bekendt, siger brugsuddeler om Coop-medlemsbladet.
I det seneste nummer af Samvirke kører en kampagne fra Coop imod sprøjtegifte og for økologisk mad, og nogle af formuleringerne og illustrationerne har ført til store protester fra repræsentanter for konventionelle landbrug.

Blandt andet har formanden for foreningen Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede Jørgesen, på sin Facebook opfordret folk til at boykotte Coop .

Og i Ølgod har brugsuddeler Poul Eriksen taget konsekvensen af kundernes vrede og smidt butikkens eksemplarer af Samvirke i skraldespanden, skriver JydskeVestkysten Billund.

- Det falder mange af vores kunder for brystet, at de bliver hængt ud som sprøjtesvin. Og nogle kunder truer med at boykotte vores butik, og så bliver jeg nødt til at reagere, forklarer Poul Eriksen til avisen.

Det har blandt andet provokeret mange landmænd, at der er i en af artiklerne står, at et lovligt middel er under mistanke for at give kræft og diabetes.

- Det er rigtigt provokerende. Det kan de ikke være bekendt. Det er ikke vores opgave at debattere, tro og tænke, om noget giver kræft. Det har vi myndighederne til, siger Poul Eriksen.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112