23948sdkhjf

McDonald’s afslører: Åbner ny restaurant i ikonisk dansk bygning

McDonald’s kan nu løfte sløret for, hvor kædens restaurant nr. 89 bliver placeret, når den åbner i starten af 2018.

McDonald’s i Danmark har været på udkig efter en ny central beliggenhed siden kædens allerførste restaurant med beliggenhed på Vesterbrogade lukkede 1. december 2014 efter 33 år.

Den nye beliggenhed skulle blandt andet have rammerne til McDonald’s nye koncept med ombyggede køkkener og digitale bestillingsskærme.

Det er nu lykkedes kæden at lande en aftale i en af landets mest centrale og kendte bygninger: Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Restauranten forventes at åbne i starten af 2018, og det er den erfarne franchisetager, Christian Buhl Jørgensen, der kommer til at drive restauranten.

- Det er altid spændende at være med til opbygningen af en ny restaurant, men den her er altså lidt ud over det sædvanlige. Jeg glæder mig rigtigt meget. Placeringen i Industriens Hus er for det første helt unik, ligesom restaurantens opbygning og interiør bliver anderledes fra, hvad vores gæster tidligere har set. Og så ser jeg frem til at få en masse nye medarbejdere med ombord, siger Christian Buhl Jørgensen.

Christian Buhl Jørgensen, der ejer flere McDonald’s restauranter på Sjælland og netop har kunnet fejre 25-års jubilæum som franchisetager hos McDonald’s vurderer, at han får brug for op mod 100 nye medarbejdere i den nye restaurant.

Køkkenet i restauranten bliver et Made4You køkken, som McDonald’s i Danmark i disse år er ved at rulle ud i alle danske restauranter som led i en konvertering til restaurantkonceptet, Din McDonald’s.

Det nye køkken set’up er en del af en global strategi, som også indebærer nye digitale bestillingsmuligheder for gæsterne, samt at maden tilberedes på bestilling fremfor forud for bestilling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142