23948sdkhjf

Lidl åbner i Nørremark Centeret

Dagligvarekæden Lidl har i lang tid haft et ønske om at åbne en butik i den nordlige del af Vejle.

Butikken er nu er en realitet, og det vækker stor begejstring:

- Vi har længe været på udkig efter en central placering i den nordlige bydel, og den har vi fundet nu. Når vi åbner i Nørremark Centeret, kan vi med vores store vareudbud til nogle af Danmarks bedste priser bidrage til at gøre centret endnu mere attraktivt, siger Kristoffer Stimpel, projektudviklingschef for Ejendomskontor Vest.

Inden snoren til den nye butik klippes af butikschef Lukas Hagstrøm, vil Lidls regionsdirektør i Vest, Anders Frydendahl, holde en åbningstale.

Også Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V) vil sige et par ord, når han officielt indvier butikken kl. 8.00.

Åbningsfest torsdag til lørdag
De første 100 morgenfriske kunder vil torsdag få udleveret en goodiebag, og fra kl. 7.30-11 byder kæden på kaffe og morgenbrød fra butikkens bake off-afdeling.

Torsdag og fredag har man desuden mulighed for at sætte tænderne i smagsprøver fra kædens sortimentet fra kl. 11-19.

Lørdag byder på en hyggelig dag for hele familien. I tidsrummet kl. 10-14 får butikken nemlig besøg af en ansigtsmaler, og så kan alle børn op til 10 år deltage i en skattejagt i butikken. Herudover kan man blive inspireret med gode idéer til madpakken.

Fokus på økologi og friskhed
I spidsen for butikken i Nørremark Centeret står 24-årige Lukas Hagstrøm, som har været ansat i Lidl i fem år. Sammen med et team på 15 medarbejdere, som består af både erfarne Lidl-medarbejdere og nye medarbejdere fra lokalområdet, ser han frem til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

- Vi glæder os meget til at hilse på kunderne her i Nørremark Centeret. Jeg er sikker på, at vores store udvalg af danske produkter, og ikke mindst vores populære produkter under egne mærker til fordelagtige priser, vil tiltale kunderne og sende os godt fra start, siger Lukas Hagstrøm.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109