23948sdkhjf

Black Friday kickstarter julehandlen

I år vil især kvinderne bruge Black Friday til at købe julegaver til udsalgspris.
Danske forbrugere har virkelig taget den årlige udsalgsdag Black Friday til sig. I år vil især kvinderne bruge den til at købe julegaver til udsalgspris.

Black Friday er den sidste fredag i november, og det er i år 24. november.

Her sætter mange butikker såvel online som fysiske priserne markant ned på en række produkter i 24 timer, og i år forventes Black Friday tilbuddene og udslaget at sætte nye rekorder.

Det fortæller Pricerunner i en pressemeddelelse.

I en aktuel undersøgelse gennemført blandt brugerne af Pricerunner svarer mere end 75 procent, at de synes det er årets bedste shopping dag og en rigtig god ide med et rigtigt udsalg.

- Der er dog kritik af rabatternes størrelse. 25 procent af de adspurgte mener at rabatterne er for lave. For de fleste forbrugere er et god Black Friday tilbud en rabat på 50 procent eller mere, siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

PriceRunner er Danmarks største prissammenlignings- og forbrugertjeneste med mere end 1,5 millioner danskere der fast hver måned sammenligner priser inden de handler.

Danske forbrugere har i den grad taget det amerikanske udsalgsfænomen Black Friday til sig, og alle kender Black Friday. Forbrugerne ved, at det er dagen, hvor der er udsigt til en god handel.

- Derfor bruger danskerne Black Friday til at kickstarte julehandlen og det har været med til at flytte starten på butikkernes store julesalg, siger Martin Andersen.

Undersøgelsen viser, at 39 procent vil bruge Black Friday til at købe julegaver, mens 35 procent overvejer at gøre det, hvis tilbuddene er gode nok. Det er en stor stigning i forhold til 2016, hvor kun 29 procent ville købe julegaver på Black Friday.

- Det er især kvinderne, der tænker økonomisk og vil bruge Black Friday til at købe julegaverne billigt. Næsten halvdelen af kvinderne i undersøgelsen giver udtryk for, at de vil bruge Black Friday til at købe julegaver på tilbud, siger Martin Andersen.

Black Friday sidste år satte rekord og var årets største handelsdag online. Der blev omsat for mere end 2 milliarder kroner i løbet af Black Friday og flere onlineshops gik i sort, fordi de ikke kunne klare trafikpresset fra onlineshopperne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109