23948sdkhjf

Lidl klar med moderniseret butik i Holstebro

Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl på Herningvej i Holstebro nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet, flot butik på torsdag.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Mange af landets Lidl-butikker undergår lige nu en gennemgribende modernisering. Det gælder også butikken på Herningvej 36, som første gang slog dørene op den 11. januar 2007.

- Vi har lavet en stor modernisering af vores butik, som er blevet rigtig flot, lys, åben og virker større. Det vil vi gerne fejre, og vi ser frem til at vise vores kunder den ”nye” butik, fortæller butikschef Louise Nielsen, der har været ansat i Lidl i 7 år og står i spidsen for et 22 mand stort team.

Lidl er kendt for at have en særligt god og velassorteret frugt- og grøntafdeling, og derfor har man valgt at rykke den helt frem i butikken i Holstebro. Ifølge butikschef Louise Nielsen er det en forandring, som kunderne har taget rigtig godt imod:

- Noget af det, som kunderne er mest glade for ved moderniseringen, er, at vores frugt- og grøntafdeling er blevet flyttet, så det første, man bliver mødt af, når man kommer ind i butikken, er en masse lækker frugt og grønt, forklarer hun.

- Vi er rigtig stolte af vores flotte butik. Det er dejligt, at kunderne også har været positive og forstående i løbet af processen og har taget godt imod ændringerne. Blandt andet har vores bake off afdeling også fået et nyt, lækkert design – og en brødskærer. Det er helt sikkert noget, som vil glæde alle vores kunder, der sætter pris på Lidls store udvalg af friskbagt brød og kager, siger Louise Nielsen.

For kunderne betyder moderniseringen især, at præsentationen af varesortimentet er blevet optimeret, hvilket giver et bedre flow igennem butikken, og gør den mere overskuelig.

Endelig er der kommet mere fokus på blandt andet økologi og babyartikler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094