23948sdkhjf

Coop og Fleggaard enige: Lavere afgifter stopper ikke grænsehandel

I weekenden offentliggjorde regeringen en erhvervspakke, der skal sænke afgifter på forskellige varegrupper og dermed blandt andet dæmme op for grænsehandel.

Men hverken Coop eller Fleggaard tror på, at pakken vil få den store indflydelse på grænsehandlen, fortæller Fyens Stiftstidende.

- Hvis jeg skal være ærlig, tror jeg ikke, at der er nogen, der kører herned alene for at købe en pose mandler. Vi har 10.000 forskellige varer, så en enkelt varegruppe kommer ikke til at betyde noget. Vi har altid mulighed for at være 18 procent billigere på grund af momsen. Derudover er avancen i Danmark meget høj i forhold til Tyskland. Vi har også lavere omkostninger, da overenskomsten og lønningerne ikke er lige så høje her, forklarer Mike Simonsen, der er administrerende direktør for Fleggaard.

Jens Juul Nielsen fra Coop er enig og forudser, at danske bryggerier stadig vil fragte øl og vand over grænsen, hvor det fortrinsvist vil blive købt tilbage til Danmark af danske forbrugere, hvilket han kalder meningsløst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141