23948sdkhjf
>

Elgiganten: Det får danskerne i julegave i år

Traditionen tro er elektronik blandt de mest populære gaver under danskernes juletræer. Især spillekonsoller og smartphones storhitter, men også oplevelsesgaverne rekordsælger.
Hvis du er vild med elektronik og gadgets, så kan du godt begynde at glæde dig til juleaften, skriver Elgiganten i en pressemeddelelse.

Sådan lyder det fra Elgigantens adm. direktør Peder Stedal, der bedre end de fleste ved, hvad danskerne ønsker sig – og får – til jul.

- For mange er julen en anledning til at købe nogle af de lidt større produkter, som man måske har gået og overvejet i løbet af året. Uden at ødelægge overraskelsen kan jeg godt afsløre, at der under mange juletræer i år vil ligge især lækre hovedtelefoner, smartphones og spillekonsoller, siger Peder Stedal.

Han fremhæver også den nye bølge af smartwaches fra kendte design-brands som Emporio Armani, Fossil og Michael Kors som særdeles populære julegaver i år.

God lyd og godt billede står højt på ønskesedlen
Men det er ikke kun smartphones som de nye iPhone 8 og iPhone X og spillekonsoller som PlayStation 4, der ligger højt på danskernes ønskesedler.

Læs også: Salling Group: Mange kunder i påskedagene

Også fladskærme – og god lyd til den - fortsætter med at være populært som julegaver til hele familien, siger Peder Stedal.

- Vi kan se, at mange køber ny fladskærm her op til jul, fordi det er en mulighed for at nyde den sammen med hele familien i juledagene. Der kommer typisk også en masse godt fjernsyn i juledagene, så julen er et oplagt tidspunkt at anskaffe sig en ny fladskærm, siger Peder Stedal.

Oplevelser er populære som mandelgaver
Mandelgaven i år er hos rigtig mange et oplevelsesgavekort, der er populære som aldrig før, fortæller Peder Stedal.

Læs også: Elgiganten slår dørene op til ny butik i Horsens

- Gavekort til oplevelser er ekstremt populært i år, og fordi de findes i mange forskellige prisniveauer er det tydeligt, at mange finder dem oplagt til mandelgave, siger Peder Stedal.


Her er de mest populære julegaver:
- Smartphones, især iPhone 8 og X
- Oplevelsesgavekort
- Wearables, smartwatches fra designer-brands (Armani, Michael Kors), Apple Watch 3
- Mobil-tilbehør, især powerbanks
- Streaming, især Google Chromecast 2
- Hovedtelefoner, især Apple AirPods
- Trådløse højttalere, især Sonos Play:1
- Spillekonsoller, især PlayStation 4
- Gaming-tilbehør, især headset, mus & keyboard
- Robotstøvsugere og ledningsfrie stick-støvsugere
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125