23948sdkhjf

The Body Shop spredte juleglæde med gaver til udsatte børn

Juleglæde hos udsatte børn og unge, da kunder hos The Body Shop gavmildt donerede gaver i weekenden.
The Body Shop er meget taknemmelig over det fine resultat, da kunderne i weekenden donerede gaver til udsatte børn.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det er så dejligt at mærke kundernes opbakning og få bekræftet, at rigtigt mange mennesker tænker længere ud end bare deres egen familie og egne behov. Kunderne har været med til at gøre en stor forskel for rigtigt mange børn og unge, og vi glæder os til at overrække gaverne til de forskellige lokale foreninger og væresteder, siger PR- og marketingchef Marianne Gulløv.

Den 15.-17. december opfordrede The Body Shop sine kunder til at tænke en ekstra lille gave ind i juleindkøbet, som skulle doneres til lokale udsatte børn og unge.

Læs også: Salling Group: Mange kunder i påskedagene

Kunderne kunne donere alt fra et lille The Body Shop produkt til en større gave.

Butikken har efterfølgende fordoblet de donerede gaver, og udsatte børn og unge over hele landet kan nu se frem til lidt ekstra juleglæde.

Læs også: Ikea donerer 200 møbler til hjem for coronasmittede hjemløse

Hver butik valgte selv, hvilke lokale børn og unge, de ville glæde. Gaver fra The Body Shop og deres kunder vil i denne uge blive overrakt til børn og unge på kvindekrisecentre, væresteder for unge, Julemærkehjem, børnehjem og ungdomsinstitutioner.

De organisationer, der nu også kan dele ekstra gaver ud til børnene er: Julehjælpen, TUBA, For Børnenes skyld, Børnecancerfonden og børnekræftafdelingen på Rigshospitalet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.141