23948sdkhjf

Nyt, glutenfrit bageri satser på et gennembrud

Har kig på både supermarkedskæder og eksportmarkedet
I Klovborg i Midtjylland etablerede bagerparret Laila Finding og Kaj Kjærgaard sidste år Nordic Gluten Free Bakery, og indehaverne er nu godt i gang med at indynde sig både hos danske supermarkedskæder og i udlandet, skriver Horsens Folkeblad.

- Vi fornemmer, at der er gode muligheder på eksportmarkedet. Vi har deltaget i en messe i Tyskland, hvor vi nærmest blev løbet over ende, og vi forventer, at vi snart kan komme i gang med eksport til en række nordiske lande og til de baltiske lande. Herhjemme forhandler vi med de større supermarkedskæder. Det tager tid, da deres indkøbere har travlt, men vi kommer også ud til bagere. Fra uge 3 sker der det, at alle danske håndværksbagere har muligheden for at indkøbe vores produkter. Hos bagerne vil vores brød blive indpakket i specialfolie, så de adskilles fra de øvrige produkter, fortæller Laila Finding til avisen.

Nordic Gluten Free Bakery har udviklet en række forskellige gluten- og laktosefri brødtyper og kager. Produkterne skal ikke sælges direkte til kunderne, idet bageriet vil fungere som grossist og levere bagværk til danske og udenlandske butikker og restaurationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094