23948sdkhjf

Forbrugere kalder plantefars fra Coop vildledende

Populær plantefars fra Coop er ikke vegansk, og virksomheden skyder sig selv i foden, mener detailhandelsekspert.
Den seneste uge har både Coop og Dansk Supermarked sendt nye kødfri alternativer til hakket kødfars på markedet, men mens plantefarsen fra Dansk Supermarked er vegansk, indeholder varianten fra Coop æg – og det har bragt virksomheden i modvind.

Det fortæller Metroxpress.

Æg er et animalsk produkt, og derfor kan veganere ikke spise det, og eftersom det kan være svært at afkode på emballagen, at produktet indeholder æg, bliver Coop nu på sociale medier anklaget for at vildlede forbrugerne.

Bruno Christensen, der er ekspert i detailhandel, mener, at Coop har skudt sig selv i foden ved at lancere samtidig med Dansk Supermarked.

- I forbrugernes perspektiv er produktet ikke en forbedring af det produkt, som Dansk Supermarked lancerer, og derfor gør Coop det ikke let for sig selv, når de lancerer en, i forbrugernes øjne, ringere kopi af et produkt, som konkurrenten fører, siger han.

Coop fortæller, at virksomheden har flere kødfrie produkter på vej, og at man ikke nødvendigvis går efter den forholdsvis lille gruppe veganere.

- Vi prøver at ramme bredt, men vi er i dialog med veganerforeningen, og vi er meget lydhøre over for kundernes feedback. Der kommer helt sikkert flere tilretninger hen ad vejen, og på længere sigt får vi også en vegansk fars, forklarer Jens Juul Nielsen fra Coop.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158