23948sdkhjf

Ny designkollektion fra Normann Copenhagen skal give international vækst til Tivoli

Normann Copenhagen og Tivoli indgår i nyt samarbejde og lancerer i 2018 en stor kollektion af designprodukter under navnet Tivoli.
Forventningerne til Normann Copenhagen og Tivolis nye kollektion er høje med en målsætning på et trecifret millionbeløb indenfor 3 til 4 år.

Det fortæller Normann Copenhagen i en pressemeddelelse.

Den primære indtjening skal hentes på eksportmarkederne, hvor interessen for dansk design, dansk kultur og det danske hygge-fænomen er fortsat voksende.

Normann Copenhagen har i 18 år positioneret dansk design internationalt og henter i dag mere end 80 procent af sin omsætning fra eksport til 87 lande.

Netop denne stærke position skal bruges som løftestang uden for Danmarks grænser til at markedsføre Tivoli-brandet og udbrede kendskabet til det danske kulturikon, der kan fejre sit 175 års jubilæum i 2018.

Tivolis alsidige historie og mange facetter såsom Havens stemning, farver, mønstre, arkitektur, havekunst, design og kulturarv danner inspirationen for kollektionens fælles designsprog.

Tivoli-kollektionen vil indeholde produkter i kategorier som belysning, tekstiler, tableware, living accessories, duftserie og gaveartikler.

Produkterne vil blive solgt gennem Normann Copenhagens globale forhandlernetværk på 3500 internationale designbutikker, museumsbutikker, møbelforretninger, stormagasiner, og online shops.

Oprindelig tog Tivoli kontakt til Normann Copenhagen for at få designvirksomheden til at designe nogle enkelte produkter til ét af Havens andre nye tiltag; en Tivoli-butik med planlagt åbning i marts 2018.

Normann Copenhagen så dog hurtigt muligheder i at udvide samarbejdet fra få produkter til en hel kollektion.

- Vi så nogle interessante muligheder i at indgå i et større samarbejde, hvor vi kunne aktivere Tivolis stærke brandværdi ved at bruge vores ekspertise inden for det at drive en designvirksomhed. Vi konceptudviklede et designprogram og pitchede det til Tivolis ledelse, der tog rigtig godt imod projektet. Vi oplever stor efterspørgsel efter danske værdier i udlandet og med denne kollektion kan forbrugeren få et designprodukt i høj kvalitet krydret med autentisk, dansk kulturarv, fortæller direktør Poul Madsen, der, sammen med Jan Andersen, stiftede Normann Copenhagen i 1999.

Tivoli designkollektionen bliver præsenteret i foråret 2018 og forventes klar til julehandlen 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109