23948sdkhjf

Seniorland åbner stor butik i Odense

Seniorland vil blive fyldt med hjælpemidler til transport, boligen og personlig pleje.
Seniorland åbner en ny 200 kvm stor butik i Odense med 1000 kvm lager.

Butikken skal sælge hjælpemidler til transport, boligen og personlig pleje, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Derudover satser Seniorland stort på velfærdsteknologi, der gør hverdagen nemmere, sikrere og borgerne mere selvhjulpne.

I butikken i Odense, vil der være et stort udvalg af El-scootere udstillet. Her kan man ved selvsyn se og afprøve de forskellige modeller inden man beslutter sig. En professionel og kvalificeret rådgivning i butikken sikrer, at el-scooteren bliver tilpasset efter brugerens behov og ønsker.

Udover El-scootere vil butikken også være fyldt med personlige hjælpemidler som f.eks. rollatorer, køkkenredskaber og hygiejneartikler.

Dørene åbner den 1. februar kl. 10.00, hvor Borgmester Peter Rahbæk Juel vil klippe snoren over til den nye butik og der vil være gratis kaffe, rundstykker og Gammel Dansk til alle der kigger forbi.

Seniorland.dk flytter samtidig med åbningen af butikken deres webshop-lager til adressen og seniorland.dk vil fremover blive drevet derfra.

- Det vil, i samspil med vores kommunale depotdrift af hjælpemidler på adressen, give nogle synergieffekter, som vi glæder os meget til, siger Morten Larsen.

- Derudover er vi rigtig glade for, at ligge lige i epicentret for velfærdsteknologi. Det giver god inspiration til hele virksomheden, fortsætter han.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094