23948sdkhjf

Butik udtræder af Matas-kæden

- Der sker lige nu en række ændringer i Matas-kæden, som har gjort at jeg efter store overvejelser har besluttet at forlade kæden, siger indehaver.
Den 1. februar udtræder Matas i Bygangen i Albertslund Centrum af Matas-kæden og skifter navn til ’Sund & Skøn’.

Det fortæller Albertslund Posten.

- Der sker lige nu en række ændringer i Matas-kæden, som har gjort at jeg efter store overvejelser har besluttet at forlade kæden. Jeg har været i Matas Albertslund siden 2001, og dertil skal regnes en periode, fra jeg var 11-16 år og hjalp til i butikken, som dengang hed Materialisten. Jeg er rigtig glad for Albertslund, for kunderne og for mit personale. Derfor glæder jeg mig til at fortsætte i eget navn, siger Simon Lindegaard, der er indehaver af butikken.

Sortimentet vil forblive nogenlunde som før, men man vil selvfølgelig ikke længere kunne købe Matas’ eget mærke, De stribede.

- Til gengæld tager vi så en række varer ind, der matcher De stribede. Så kunderne kan få, hvad de forventer. Vi vil samtidig udvide sortimentet på " det grønne" område, så der bliver flere økologiske produkter, som kunderne efterspørger i stor stil, fortæller Simon Lindegaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109