23948sdkhjf

Her bliver gammel og slidt møbelhus fuldkommen moderniseret

Det kommer til at tage mere end et år.

Idemøbler ligger det rigtige sted i Holstebro.

- Men de fysiske rammer er ved at være slidt ned, konstaterer kædens direktør Martin Hallund.

Derfor står bolighuset nu midt i en omfattende, opfriskende renovering, som forventes at være færdig i foråret 2019.

- På trods af, at butikken er af ældre dato, har vi en meget loyal kundeskare her i byen, og det har været svært at finde det rigtige tidspunkt til så omfattende en renovering. Men borgerne i Holstebro har fortjent en tidssvarende butik, og det glæder vi os til at give dem, siger Martin Hallund.

Ombygningens første etape er sat i gang, hvor indgangen og butikkens ældste del bliver revet ned. Sideløbende bliver der bygget nyt, hvor opbygningen af den nye butik begynder.

Når alting er færdigt, vil der stå en topmoderne butik på 2100 kvadratmeter. Størrelsen understøtter kædens strategi om et strammere koncept med færre kvadratmeter. Hidtil har det fyldt 3400.

Den kommende butik skal fremhæve møblerne på en tidssvarende måde og gøre det mere overskueligt at finde rundt. Til gengæld vil de samme modeller ikke nødvendigvis gå igen i forskellige farver og materialer, og det er især sådan, Idemøbler vil spare plads.

Sengekæden Jysk, som Idemøbler er samejet med i Lars Larsen-imperiet, skal flytte ind som nabo på de kvadratmeter, som Idemøbler efterlader.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.195