23948sdkhjf

Sundhed.dk sætter ny rekord med høje besøgstal

Flere og flere går på sundhed.dk for at søge viden om sundhed og sygdom og for at se egne sundhedsdata
I dag har den fællesoffentlige sundhedsportal sundhed.dk sat ny rekord med 1,762 millioner unikke brugere pr. måned, skriver portalen i en pressemeddelelse.

Bag sundhed.dk står Regionerne, KL samt Sundheds- og Ældreministeriet, og formanden for sundhed.dk's bestyrelse Jens Stenbæk fokuserer især på det tværsektorielle samarbejde som et stærkt fundament for den fortsatte fremgang i trafikken:

- For mig, er der ingen tvivl om, at det stærke samarbejde mellem vores parter om de mange services som bygger på data fra sygehuse, kommuner og fra praksissektoren er med til at sikre de flotte besøgstal på sundhed.dk. Sammen tilbyder vi nemlig ikke færre end 100 forskellige sundheds-services, der alle sammen er til gavn for borgerne og de sundhedsfaglige på sundhed.dk, siger Jens Stenbæk.

Den 22. januar lancerede sundhed.dk en landsdækkende kampagne for at udbrede kendskabet til sundhed.dk. Og allerede i løbet af de første to uger har trafiktal vist, at besøgstallet på siden er steget med mellem 2000 og 8000 unikke besøg pr. dag.

- Det ser ud som om, at synlighed giver pote. Det er vi rigtig glade for. Og vi ser frem til at følge udviklingen og betydningen af at øge kendskabet yderligere frem til, at kampagen slutter i marts måned, siger Jens Stenbæk.

At stadig flere borgere har fået øjnene op for, hvad de kan på sundhed.dk, peger også den seneste kendskabsundersøgelse på. Sundhed.dk gennemførte i slutningen af december en spørgeskemaundersøgelse, hvor 1014 borgere over 18 år blev spurgt om deres holdning til sundhedsinformation.

Undersøgelsens svar peger i samme retning som den nye rekord; den viser nemlig, at sundhed.dk er borgernes foretrukne hjemmeside under spørgsmålet om, hvilke to hjemmesider de synes bedst om til søgning af information om sundhed og sygdom. Den viser samtidig, at i en verden med stadig flere digitale sundhedstilbud, opfattes sundhed.dk som "Safe Habour". Det vil sige et sted, hvor borgerne stoler på, at deres sundhedsdata er beskyttet.

- Den position er vi meget ydmyge overfor, siger Jens Stenbæk.

- Og vi er klar over, at det er unikt med den tillid. Derfor gør vi vores yderste for også fremover at leve op til dette, så flest muligt opnår fordelene ved, at vi på sundhed.dk viser sundhedsinformation på tværs af sektorerne i sundhedsvæsnet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078