23948sdkhjf

Regnskab afslører Slagter Munchs millionindtægt

Salget til Tulip indbragte landskendt Skagen-slagter en formue
Da den landskendte slagterforretning Slagter Munch i Skagen i slutningen af 2016 blev solgt til Tulip, slap salgsprisen ikke ud. Men nu viser det sig - ikke uventet - at der var tale om en klækkelig milliongevinst til slagtermester Jens Munch og hans familie.

Det netop offentliggjorte regnskab fra Munch Skagen Holding ApS, der er ejet af Jens Munch og hans to døtre, viser et resultat efter skat på knap 10,2 millioner kroner. Deraf kommer formentlig næsten 10 millioner kroner fra salget af slagterforretningen, idet kun nogle få hundrede tusinde kroner af selve slagterforretningens 2016/17-overskud er tilfaldet familien Munch og dens holdingselskab.

Slagter Munch ApS havde således et overskud efter skat på godt 860.000 kroner i regnskabsåret, og Tulip ejede virksomheden i det meste af den periode.

Slagterforretningen i Skagen blev etableret i 1905 Jens Munchs farfar på den samme adresse, som virksomheden har i dag. Jens Munch trak sig selv tilbage fra driften i forbindelse med salget til Tulip, og den daglige ledelse blev overladt til døtrene Marie og Line Munch.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093