23948sdkhjf

Danmarks sidste posthus stopper for salg af frimærker

Det er ikke længere muligt at købe frimærker, pakkelabels og frankering på Danmarks sidste traditionelle posthus
Allerede før kunderne når til skranken på posthuset i Pilestræde i København, kan de læse, at det ikke længere er muligt at købe porto derinde.

Ved indgangen til landets sidste traditionelle posthus hænger blå A4-ark med budskabet om, at det fra den 1. februar kun er muligt at hente og sende pakker på posthuset.

Det fortæller Kristeligt Dagblad .

For køb af porto henviser de i stedet til PostNords app, PostNords hjemmeside eller kiosken City Vin, der ligger godt 100 meter derfra på Landemærket.

Retail-chef Helle Nielsen fra PostNord fortæller, at posthuset i Pilestræde på længere sigt skal være et selvbetjent sted, hvor man også vil kunne købe frimærker. Hun er glad for, at posthusene i dag ligger hos eksterne partnere.

- Vi vil meget gerne også flytte posthuset i Pilestræde til en ekstern partner, men det er endnu ikke lykkedes os at finde en. Allerede for 20 år siden lå der flere posthuse hos samarbejdspartnere end i vores egen drift, så det er ikke noget nyt. Samarbejdet giver vores kunder flere steder at hente og sende post, og det giver længere åbningstider, siger Helle Nielsen til Kristeligt Dagblad.

Hos City Vin har ejer Hassham Farrukh Khiljee fået travlt med at ekspedere de kunder, der må opgive at købe porto på posthuset.

- Jeg tror, at de (PostNord, red.) skal spare nogle penge. Danskerne sender jo ikke så mange breve mere, siger Hassham Farrukh Khiljee.

Det har været muligt at købe frimærker og anden porto hos ham siden den 13. december sidste år, men han har først rigtig fået travlt efter den 1. februar.

Hassham Farrukh Khiljee har før drevet et posthus, og han er glad for, at PostNord har givet ham det ansvar at håndtere post.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172