23948sdkhjf

Dagrofa skal have ny koncernchef

Farvel til Per Thau - bestyrelsesformand overtager ledelsen

Dagrofa tager afsked med koncernchef Per Thau, og bestyrelsesformand Jesper Lok leder i stedet virksomheden, indtil en ny direktør er på plads. Det skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

- Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa, siger Jesper Lok.

- Sammen med bestyrelsen i Dagrofa har vi vurderet, at den næste del af Dagrofas strategiske udvikling skal ske med ny CEO, siger Bo Rygaard, der er formand for KFI Erhvervsdrivende Fond, en af hovedejerne i Dagrofa, og tilføjer:

- Rentabiliteten skal forbedres med fokus på at forsyne Danmarks førende fødevaremarkeder med gode produkter og attraktive butikker. Vi er glade for, at Jesper Lok har sagt ja til, midlertidigt, at sætte sig i førersædet, så vi kan tage fat på det arbejde.

- Jeg har haft glæden at arbejde sammen med engagerede kolleger i Dagrofa siden 2010. Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer senest lanceringen af Meny og afviklingen af Kiwi. Jeg ønsker Dagrofa held og lykke på vejen og glæder mig til nye udfordringer, siger Per Thau.

Runar Hollevik, der er koncernchef i NorgesGruppen, den anden store hovedejer i Dagrofa, tilføjer:

- Vores tro og satsning på Dagrofa er langsigtet. Dagligvarer til den rette pris, stærke kæder og engagerede købmænd er vejen frem for Dagrofa.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125