23948sdkhjf

Butikschef i Kop & Kande er lige ved at give op: Bølge af indbrud og tyverier rammer samme butik

I denne uge var der igen ubudne gæster hos Kop & Kande i Ribe.

Og det er bare den seneste episode i en række indbrud og tyverier, skriver Uge-Avisen Ribe.

Butikschef Benny Løgstrup er opgivende, og han mener, at sagen viser, at der er bedre muligheder for indbrudstyve end for butiksdrift i Ribe.

Han tilføjer, at situationen er uudholdelig.

- Jeg må indrømme, at det efterhånden ikke er til at holde ud længere, og det påvirker min hverdag i negativ retning. Jeg gik ned med influenza i sidste uge, og det kom, efter at jeg havde sovet rigtig dårligt tre nætter i træk. Jeg er virkelig led og ked af, at jeg oplever tyveri og indbrud af den samme fyr, som har smadret mit vindue fem gange. Nu er han begyndt at stjæle ved højlys dag, siger Benny Løgstrup.

Denne gang fik tyven fat i flere dyre vaser og lysestager.

Benny Løgstrup er overbevist om, at gerningsmanden er den samme person, nemlig en 23-årig mand som i august 2017 blev varetægtsfængslet i fire uger blandt andet for indbrud i Kop & Kande.

-Det er den samme person, der foretog dette tyveri, som tidligere har lavet indbrud i butikken. Han har smadret mine vinduer fem gange, og det har hver gang været en meget besværlig og bekostelig affære, som har taget hårdt på både min kone og jeg, siger Benny Løgstrup til JydskeVestkysten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111