23948sdkhjf

Madsamling gør vejen til forbrugeren kortere

200 små fødevareproducenter og 7.500 medlemmer er indtil videre koblet op på konceptet Madsamling, der har ambitioner om endnu større udbredelse herhjemme.
Madsamling lyder pæredansk, men konceptet er fransk, hvorfra det har spredt sig til mange øvrige europæiske lande siden lanceringen i 2011.

Det skriver Dansk Handelsblad.

For et år siden åbnede den første Madsamling også herhjemme, og i sidste uge åbnede nye steder i henholdsvis Næstved og Ringe på Fyn, så der efter et år er 15 madsamlingssteder.

Og flere madsamlingsteder i blandt andet Aarhus, Silkeborg og Fredericia.

- Vi åbnede lidt færre madsamlinger i 2017, end vi havde regnet med. Mit håb er, at vi åbner 20-30 madsamlinger i år, så vi kommer på ca. 40 madsamlinger. Vores erfaringer er, at medlemmerne ca. bevæger sig et kvarters tid, så madsamlinger kan godt ligge ret tæt på hinanden, siger landechef Søren Kielgast.

Læs mere hos Dansk Handelsblad (kræver abonnement).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094