23948sdkhjf

Meny vil være danskernes foretrukne fiskehandler

Fiskene bliver leveret direkte fra nordjyske Strandby Fisk, der er kendt for sin høje kvalitet af håndudskåret fisk.
At købe fersk fisk i de danske supermarkeder er ikke altid en inspirerende oplevelse for kunderne - men det vil Meny nu ændre på, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Da Dagrofa-koncernen sidste år købte aktiemajoriteten i den anerkendte virksomhed Strandby Fisk, var det blandt andet ud fra en strategisk ambition om, at styrke Meny-butikkernes position som Danmarks bedste fødevaremarked - også når det gælder fersk fisk til de danske middagsborde.

- Vi har allerede godt fat i fisken, men nu skal hver dag være fiskedag i Meny, og med Strandby Fisk ombord kan vi nu tilbyde vores kunder spændende variationer af førsteklasses, velsmagende fisk - alle ugens dage. Hos Meny insisterer vi på at være et inspirerende fødevaremarked i en tid, hvor vores konkurrenter har fokus på at blive hybrider mellem supermarked og discount. Det indebærer, at vi gerne vil give danskerne endnu bedre mulighed for købe og tilberede fersk kvalitetsfisk i dagligdagen, siger kædedirektør i Meny, Kenneth Holmen Pedersen.

Den korteste vej fra hav til køledisk
Strandby Fisk er en traditionsrig nordjysk virksomhed, hvor der lægges vægt på håndværket. Medarbejderne har ordentlig tid til at skære fisken ud, og alle fisk bliver fileteret og pakket med håndkraft. Resultatet er rent og reelt kød, hver gang.

- Strandby Fisk køber fisk og skaldyr om morgenen på udvalgte auktioner i Nordjylland. Skærestuen ligger på havnekajen i Strandby, så fisken straks kan komme gennem kyndige hænder, blive lagt på is og sendt ud til Meny-butikkerne i en ubrudt kæde, som vi selv kontrollerer hele vejen. Det giver udskæringer, der lever op til vores kunders høje forventninger, forklarer kædedirektøren.

Opkøbet af Strandby Fisk er en del af Dagrofa-koncernens strategiske satsning på ferskvarer af bedste kvalitet, som også omfatter sidste års opkøb af det fynske slagteri Grambogård.

Fiskene fra Strandby Fisk lander i Menys kølediske i uge 9.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188