23948sdkhjf

Elektronikhuset genopstår

Efter nogle ugers intenst arbejde, genåbner ejeren af Elektronikhuset butikken.
For Jacob Kudsk bliver torsdag 1. marts en god dag.

Her kan han slå dørene op igen til butikken på Østerbakken i Thisted, som indtil for en lille måned siden har stået aflåst.

Firmaet bag blev begæret konkurs, men det lykkedes Jacob Kudsk at få de økonomiske ender til at nå sammen og kan nu genåbne forretningen.

- Vi havde en forventning om, at rekonstruktionen af selskabet ville tage et par dage, og at vi kunne åbne kort efter nedlukningen. Men en række uforudsete omstændigheder gjorde det mere tidskrævende, hvilket har været ganske utilfredsstillende for vores kunder, siger Jacob Kudsk, der dog hele tiden har troet på, at en løsning var lige rundt om hjørnet, men beklager, at der blev et så langt og tavst forløb om butikkens skæbne.

- Alle tidligere kunder, som mener de har en uafklaret handel, kan roligt komme, siger han og mener, at han nu har fået så stor støtte for ejerne af elektronikkæden Euronics - El Salg A/S - at der er basis for forretningen, som har til huse ved krydset mellem Østerbakken og Ringvej. Eller i folkemunde: Hvass-krydset.

- Jeg glæder mig også over, at vi i forbindelse med rekonstruktionen sikrer, at der bliver taget hånd om alle kunder, der har varer, gavekort eller service til gode, siger Jakob Kudsk, der fortsat tror på, at der er plads til en lokal elektronikbutik i Thisted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079