23948sdkhjf

KFC klar til åbning i Herning

Torsdag den 1. marts 2018 byder restaurantkæden velkommen til de første kunder.
Entreprenørselskabet NRE Denmark har netop afleveret restauranten, som ligger i den østlige del af Herning med McDonald´s, Jem & Fix og Bauhaus som nærmeste naboer.

Restauranten, der er KFC’s syvende i Danmark, er på 320 kvadratmeter i ét plan med et indskudt mezzanindæk. Den har cirka 80 indendørs siddepladser og mulighed for udeservering samt drive-in betjening.

Bjartmar Trastarson, direktør for KFC Danmark, siger:

- Vi er rigtig glade for at åbne vores drive-in restaurant nummer to i Danmark. Restauranten i Herning er en vigtig del af vores ekspansionsplan for nye restauranter. Vi glæder os til at byde herningenserne velkommen, og håber, at de vil tage godt imod os.

NRE Denmark har udviklet projektet og har også haft rollen som totalentreprenør. Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark, siger:

- Vi er glade for at have opbygget en stærk og tillidsfuld relation til KFC, og vi glæder os over nu at have afleveret to flotte og tidssvarende KFC-restauranter.

KFC har under opførelsen selv stået som ejer af ejendommen via deres investeringsselskab Isken ApS, men har netop solgt ejendommen til Ana Invest ApS. Restauranten er tegnet af Årstiderne Arkitekter.

Lokalplanen for området blev vedtaget i 2012.
Læs mere om: KFC
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094