23948sdkhjf

Modebutik må dreje nøglen

Tøjbutikken By Haagen er gået konkurs og lukker lørdag.

Lørdag er sidste åbningsdag for modebutikken By Haagen i Randers. Butikken er gået konkurs, og indehaver Britta Haagen må derfor lukke sit hjertebarn.

Det skriver Randers Amtsavis.

Butikken lå indtil for godt et år siden i Torvegade, men i håbet om at skaffe bedre vilkår for sin forretning valgte Britta Haagen at flytte butikken til Brødregade.

En ny adresse og billigere husleje har dog ikke været nok, og fredag den 16. februar kom meldingen om konkurs i et Facebook-opslag.

- I dag er min butik By Haagen gået konkurs. Jeg er så ked af, at det er endt sådan. Men grundet hårde tider i branchen ser jeg ingen anden udvej, skrev Britta Haagen blandt andet.

Hun uddyber til Randers Amtsavis:

- Jeg tror måske, at havde jeg haft tilknyttet en webshop, kunne det være gået anderledes. Og måske skulle jeg være flyttet i Brødregade noget før. Men det kan jeg desværre ikke bruge til noget nu. Der skal stadig en god omsætning til for at få det til at løbe rundt. Jeg kan ikke bare skyde skylden på Randers Storcenter, men jeg opfordrer til, at kunderne støtter midtby-butikkerne, hvis de gerne vil beholde dem, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094