23948sdkhjf

Her bliver det tre gange så hurtigt at aflevere pant

Med det nye system, der testes i Rødovre Centrum, kan man lynhurtigt komme af med store mængder tomme dåser og flasker.
Den 3. marts 2018 kl. 8 åbner en ny afleveringsmulighed i Rødovre Centrum, hvor man kan aflevere op til 300 dåser og flasker på én gang og få sine pantpenge med det samme.

Dansk Retursystem tester det nye koncept Drop & Go for at finde ud af, om forbrugerne er interesseret i at masseaflevere, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Dansk Retursystem udvikler og tester løbende nye afleveringsmuligheder til forbrugerne. I dag kommer 9 ud af 10 emballager retur, og den høje returprocent på 90% ønsker Dansk Retursystem at fastholde og på sigt, måske endda forhøje.

- Det er vigtigt for os fortsat at udvikle og teste forskellige alternativer, så der er en bred palet af gode afleveringsmuligheder til alle typer forbrugere. Med Drop & Go tilgodeser vi forbrugere, som skal af med mange emballager. Omvendt fjerner det også den lille irritation, der kan være, når man står bag en med mange emballager i køen til flaskeautomaten, siger adm. direktør i Dansk Retursystem Lars Krejberg Petersen.

I Rødovre Centrum er adm. direktør Jesper Andreasen begejstret for samarbejdet med Dansk Retursystem, da Drop & Go passer godt ind i Rødovre Centrums agenda om at skåne miljøet.

- Jeg ser frem til at få Drop & Go opstillet i Rødovre Centrum. Vi havde selv tænkt på at få lavet en form for afleveringsstation herude, men Dansk Retursystem kom os i forkøbet. Det passer godt ind i vores CSR-arbejde, hvor vi tilgodeser naturen og ønsker at mindske forurening. Det harmonerer også godt med vores filosofi, hvor vi samtidig indgår i andre grønne samarbejder, siger Jesper Andreasen.

I Drop & Go hælder man de tomme dåser og flasker ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk og panten kan blive udbetalt.

Maskinen tæller op til 120 emballager i minuttet. Det er tre gange så hurtigt som flaskeautomater i butikkerne.

Man kan også komme forbi og prøve Drop & Go den 24. marts, hvor medarbejdere står klar mellem 11-15 til at fortælle meget mere over en god kop kaffe.

Drop & Go har åbent fra kl. 8 og til kl. 22 den pågældende dag.

Drop & Go står på p-pladsen ved Rødovre Centrum lige for foden af vandtårnet på Tårnvej. Her tester Dansk Retursystem konceptet frem til 3. juni, hvorefter Drop & Go skal testes på nogle af sommerens festivaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094