23948sdkhjf

Ny forlystelsespark rykker ind i Bryggen

Klar med fysisk og digital aktivitet for børn og voksne
Et helt nyt koncept åbner i Bryggen Vejle d. 23. marts 2018, når den indendørs forlystelsespark Your Adventure World rykker ind i Vejles populære shoppingcenter.

Målet er at skabe aktiv underholdning for de børn og voksne, som besøger Bryggen, fortæller centret i en pressemeddelelse.

Aktiviteterne i Your Adventure World kombinerer fysiske lege og opgaver med den digitale verden.

I alt 15 aktiviteter kan man dyste i, for eksempel ’Droneræs’, ’ Virtuel Reality’ og ’Bueskydning’, og når man har prøvet en aktivitet, så kan resultatet aflæses online på en hjemmeside, som vises på storskærme i centeret, og som man også kan se på sin egen computer, iPad eller telefon.

På den måde dyster man mod alle andre i konkurrencen, der er opdelt i børn, voksne og virksomheder, og man kan hjemmefra følge med i, hvordan man klarer sig. Der uddeles hver måned præmier til de tre deltagere med flest point.

- Your Adventure World består af aktiviteter, som alle kan deltage i, så der er gode muligheder for, at børn og forældre kan konkurrere mod hinanden. Her i Bryggen forsøger vi hele tiden at skabe gode oplevelser for de over tre millioner mennesker, som hvert år besøger Bryggen. Med Your Adventure Worlds aktiviteter kan børnene være fysisk aktive sammen med andre, samtidig med at de orienterer sig i et online univers, så man kan sige, at man tager de bedste ting fra de to verdener og sætter sammen. Så vi tror på, at det nu bliver endnu sjovere for børnene at tage med deres forældre på shoppingtur i de næste par måneder, siger Claus Brændgaard, der er center manager for Bryggen.

Verdensnyhed i Vejle
Your Adventure World er en nystartet virksomhed skabt af et team af unge, som har læst sammen på Aarhus Universitet. Så aktiviteten i Bryggen er derfor en verdensnyhed, da det er første gang, at den nyudviklede software skal afprøves i virkeligheden.

- Vi glæder os til, at Your Adventure World rykker ind med deres mange spændende aktiviteter, og så er det da ekstra sjovt, at vi er de første i verden, som kan præsentere konceptet, forklarer Claus Brændgaard.

De 15 aktiviteter vil være bemandet med ansatte fra Your Adventure World, som vil stå klar til at guide deltagerne igennem aktiviteterne, som f.eks. er: Droneræs, Virtuel Reality, RC bilræs, PingPong, Bueskydning, og Stigegolf.

Fakta:

- Your Adventure World rykker ind i Bryggen d. 23. marts – 26. maj 2018

- Indendørs forlystelsespark fordelt over ca. 1.000 kvm i Bryggen

- Startpris pr. deltager er fra 49 kroner for forældre og børn fra 99 kroner

- Deltagere beholder deres coins, så de kan spille over flere dage

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.611