26.178 besøgte Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

- Fantastisk god stemning i hallerne

Køkkenchefer, købmænd, konditorer, kantinemedarbejdere, slagtere og et væld af andre faggrupper med relation til fødevarebranchen strømmede de seneste tre dage til fødevaremessen Foodexpo i Herning. Ifølge arrangørerne besøgte i alt 26.178 fagfolk messen, som bød på 10 haller med 571 udstillere, inspirerende trendzoner og nogle af landets mest prestigefulde fagkonkurrencer.

Ved den seneste Foodexpo for to år siden blev besøgstallet opgjort til 25.822.

Blandt gæsterne var den trestjernede Michelin-kok Rasmus Kofoed, som besøgte Foodexpo både søndag og mandag, og som var dommer ved konkurrencen Årets Kok 2018. Han var glad for at være tilbage på Nordens største fødevaremesse:

- Det var dejligt at være tilbage i Herning i trygge og venlige rammer. Det har været et par inspirerende dage, hvor jeg har mødtes med gode venner og kollegaer i branchen i vante omgivelser, siger Rasmus Kofoed, der selv vandt titlen som Årets Kok i 2003.

Også blandt udstillerne var der udpræget tilfredshed med messedagene.

- Niveauet på Foodexpo har været højt i år, og der har været en fantastisk god stemning i hallerne, både blandt udstillerne og blandt de besøgende. Foodexpo er en rigtig vigtig messe for os, fordi vi har mulighed for at fremvise vores nyheder, vores brede sortiment og vise, hvad vi kan i Tulip, siger Peter Guldager, der er såkaldt away from home-direktør hos Tulip.

Læs også: Hyldest af talent og økologi på Foodexpo

- Vi bruger Foodexpo som et mødested til at gå i dialog med grossister, kunder og slutbrugere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at få ny inspiration og høre, hvad der rører sig i branchen, tilføjer han.

- Et godt mødelokale
Muligheden for at mødes og netværke var også en af de ting, som leverandøren af storkøkkener Bent Brandt fremhævede som en af Foodexpos stærke sider:

- På Foodexpo kan vi profilere os over for hele branchen, og vi kan få vist vores nyheder på en god måde. Det er et godt mødelokale, hvor vi kan møde alle de rigtige mennesker på få dage. Vi har set mange af dem, vi havde håbet på at se, så det har været meget positivt, siger Mikael Brandt, administrerende direktør hos Bent Brandt.
Nordens bedste blev hyldet tirsdag

Læs også: Foodexpo oplever fremgang

Tirsdag eftermiddag blev der sat punktum for fagkonkurrencerne på Foodexpo, da nogle af Nordens dygtigste kokke og tjenere kæmpede om de ærefulde titler som Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Her stod i alt 10 finalister fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland klar til at mestre det nordiske køkken og brillere ved finalebordene. I sidste ende løb Ola Wallin fra Sverige med den eftertragtede pris som Nordens Bedste Kok, mens prisen som Nordens Bedste Tjener gik til Christian Neve fra Danmark.

Foodexpo vender tilbage i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2020.
Mere om: FoodExpo


Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Underskuddet vokser i jysk brugsforening

Føtex sætter nyt ambitiøst mål for økologi

Coop har mere end 1200 butikker

Ekspert: Coop har aldrig rigtig fundet Faktas melodi

Coop har torsdag meddelt, at 47 Fakta-butikker lukker. Fælles for butikkerne er, at de ikke giver overskud.

Gør klar: Finnerne kommer med Michellin-pizza og champagne

Royal donation til FødevareBanken

Nyhedsbrev

Rod i allergener: Pølse-produkter kaldes tilbage

Arla skal spare tre milliarder kroner

3

Coop vil lukke 47 Fakta-butikker

Opdateret 17.17: Der er i dag lidt over 400 Fakta-butikker i Danmark, men der vil snart være 47 færre, oplyser Coop.

Starbucks lukker butikker og underviser ansatte efter racedebat

Hvor kommer kødet fra?

Uklar mærkning om oprindelsesland forvirrer kunderne, lyder det fra Tænk.

11 butikskæder bakker op om forårskampagne

Nestlé tjener på flexitar-bølgen

Forbrugerrådet advarer mod farlige kopivarer fra Wish

Hudpleje der ligner danske varer indeholder allergifremkaldende stoffer.

Trio dømt for afpresning for 300.000 kr.

Lidl får grønt lys til at købe byggegrund på Godsbanen

Lidl vil bygge nyt hovedkontor på 11.000 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik i den nye kreative bydel i Aarhus.

Uddeler stopper efter 48 år i Coop

Fakta i nye lokaler med nyt koncept

Lagkagehuset tilbagekalder rugbrød

Netto i Varde bliver dobbelt så stor

Endnu en Rema 1000-butik åbnet i Holstebro

Danske forbrugere har skåret deres madspild 14.000 tons ned

Sidste år gik otte procent mindre mad til spilde i danske husstande end i 2011, viser tal fra Miljøstyrelsen

KFC kommer til Vejle

FødevareBankens modtagere er meget tilfredse

Nordjyske købmænd overtager deres femte Spar-butik

Salmonella-skræk giver enorm æg-tilbagekaldelse i USA

Netto flytter butik til Himmerlandsgade i Hadsund

Irmas kunder donerer 886.000 kr. til Mødrehjælpen

Forældre ønsker hjælp til at undgå skadelig kemi

Coop-formand bliver på posten efter kampvalg

Økologer: Vækstplan støtter økologien

Optimistisk nemlig-direktør, trods konkurrence

Svag svensk krone får priser på mad til at stige

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Svenskerne er vilde med dansk plantefars

Tyve havde bilen fuld af kød

Se alle Medlemmernes egne nyheder

GDPR - EU har ændret reglerne, vi stiller skarpt på Anonymisering af personoplysninger

Grillvejr

Idrætshal køber nyt køle- og fryserum.

Skal du søge midler via InnoBooster?

Nye FUGA-rammer giver optimal beskyttelse af el-installationen

Unik overdækning til cafeens gæster

International B2B matchmaking - hvordan finder du en leverandør i udlandet?

For virksomheder i Randers og omegn - gratis temamøde om robusthed 16. maj

Gratis webinar: Hvad er Vendor Managed Inventory (VMI)?

Hvordan mener du, at 650 mio. kr. skal investeres i GTS-institutterne?

KURSUS - Generationsskifte af Ejendom

Skab tillid med klima ikon

Plastkasser

Gourmet - er det noget for dig?

Hygiejne vægtes højt på alle bedrifter.

Mød Ruko på Ejendomsmessen

Slut med at genbruge stregkoder

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Udviklingen af Dagmarhus giver unikke restaurationsmuligheder

Styrk din samhandel med Cross Docking!

Kursus 29. august: Den svære samtale om sygefravær og mistrivsel

Dansk teknologi og ekspertise vejer tungt i udlandet

Fag med pensler og malerruller lyser op og skaber fokus

Den fynske robothub udvides - igen!

Slagtesøers dyrevelfærd skal optimeres

Send til en kollega

0.198