23948sdkhjf

To elektronikkæder bliver sammenlagt og branchens største

Hvidevarekæden El-Salg vil i løbet af april blive lagt sammen med elektronikkæden Euronics, hvorefter den nye kæde bliver branchens største frivillige kæde.

Det fortæller Bornholms Tidende .

Tilsammen har de to kæder 160 butikker, der fremover alle skal hedde El-Salg.

- De to kæder har indtil for nylig haft hver deres meget klare koncept og fokus. Men den seneste tid har vi gjort meget for at løfte og udvide sortimentet i EL-Salg-butikkerne fra udelukkende at være hårde hvidevarer til også at være elektronik. Det betyder, at vi stille og roligt har udvisket forskellene mellem de to kæder, forklarer Tomas Holm Hedehus, der er administrerende direktør i aktieselskabet El-Salg, der står bag begge kæder.

De mange mindre butikker er udtryk for et opgør med den tendens, der er, til at elektronikbutikker bliver større og større og samles i udkanten af byerne.

- Vi henvender os især til det store segment af kunder, som fortsat ønsker en tættere dialog med den lokale fagmand. Derudover fortsætter vi EL-Salgs stærke cross channel-setup, hvor den fysiske butik og kædens nethandel flyder naturligt sammen. Det gør det muligt for forbrugerne af handle på den platform, de ønsker, siger Tomas Holm Hedehus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08