23948sdkhjf

BP Gruppen: Dybfrostkaos overskygger alt i 2017

Dybfrostkaos er det overskyggende tema i årsberetningen fra formanden i BF Gruppen, Jens Chr. Olsens, beretning om årets gang i 2017.
Hos BF Gruppen, der organiserer ledende medarbejdere og funktionærer i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’- og Lokal Brugsen, Fakta og Irma, ser man tilbage på et år med øget digitalisering, men også med it- og logitiskproblemer.

Coop skiftede nemlig dybfrostlager fra Avedøre til Coldstar i Vejle, og det har givet massive logistikproblemer, der stadig kaster skygger i frysediskene rundt omkring og en efterregning til koncernen.

- Flytningen har fået store konsekvenser og ikke mindst udfordringer - og har det stadigvæk her i februar 2018. Hvem skal betale ekstraregningen til vognmændene og manglende omsætning og forkert fakturering? - det venter vi spændt på, skriver formand Jens Chr. Olsen i sin beretning.

Af andre knaster nævner han it-udfordringer, KMD-samarbejdet, nyt AD system, manglende varer til samlemærkekampagne, Coop app'ens medlemstilbud til jul og Coop.dk Shoppings pakker til jul.

Til gengæld hæfter formanden sig ved et stærkt regnskab hos Super-Brugsen samt store forventninger til Kvicklys nye koncept ”SM20”.

Formanden slutter af med at nævne, at medlemstallet er faldet i 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094