23948sdkhjf

Optimistisk nemlig-direktør, trods konkurrence

Konkurrencen vil gøre os endnu større, siger direktøren.

Konkurrencen på onlinesupermarkedet der bringer varer ud til travle familier stiger. Men det slår ikke Stefan Plenge ud, der er direktør i nemlig.com. Tværtimod.

- Flere seriøse spillere på markedet vil i de kommende år bare gøre, at det samlede marked stiger. Det vil få en positiv effekt for os, fordi vi er den største spiller på markedet for dagligvarer på nettet. Vi har længe drevet markedet mutters alene, mens de fysiske dagligvarekæder har siddet med håndbremsen trukket så langt bagover, at den var ved at brække, siger Stefan Plenge til FødevareWatch ifølge Finans.dk.

Konkurrenterne tæller blandt andet Rema1000, Coop og Dansk Supermarked, der alle tilbyder online køb og udbringning af varer.

- Der er i dag en bevågenhed og en interesse, der ikke har været på noget tidspunkt tidligere. Der er ikke mange år siden, at direktører i de store dagligvarekoncerner i Danmark havde meget få pæne ord om dagligvarer på nettet, og nu angriber de markedet. Det gør de jo kun, fordi de ser en stor fremtid, siger Stefan Plege.

Firmaet har netop rundet en milliard i omsætning, men det kniber stadig med bundlinjen, der over de seneste fire år samlet har ligget på en kvart milliard i minus, skriver Finans.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11