23948sdkhjf

Lidl får grønt lys til at købe byggegrund på Godsbanen

Lidl vil bygge nyt hovedkontor på 11.000 m2, et moderne p-hus og en ny koncept-butik i den nye kreative bydel i Aarhus.
Lidls planer om et nyt, stort hovedkontor midt i Aarhus rykkede i går et skridt nærmere. Aarhus Byråd behandlede indstillingen fra Magistraten og gav grønt lys til, at Lidl kan købe en byggegrund i den nye bydel, Aarhus K.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig glade for, at byrådet i Aarhus har givet os mulighed for at bygge på Godsbanen. Vi glæder os til for alvor at komme i gang med at planlægge byggeriet, der skal danne ramme om vores fortsatte vækst her i Danmark, forklarer adm. direktør i Lidl, Dirk Fust.

Lidl ser store muligheder i den nye bydel og vil gerne være en aktiv del af nærmiljøet. Allerede nu er Lidl i dialog med nogle af de kommende naboer.

- Godsbanen handler om idéudvikling, innovation og kreativitet – og her ser vi fantastiske muligheder for at lave projekter i fællesskab med vores nye naboer. Vi er allerede i dialog med flere aktører på Godsbanen og har lagt vores første fælles møde i kalenderen, forklarer Dirk Fust.

Lidl vil efter planen flytte ind i deres nye hovedkontor i 2021, som vil være arbejdssted for 250-300 medarbejdere fra ca. 25 forskellige lande.

Byggeriet af det nye hovedkontor vil efter planerne ligge på hjørnet af Carl Blochs Gade og Søren Frichs vej og blive bæredygtighedscertificeret efter DGNB standarden.

Før byggeriet kan starte, skal der udarbejdes en lokalplan for området, og derefter begynder selve byggeriet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094