23948sdkhjf

Tidligere By Lassen-ejere træder ind i interiørfirma

Begge ejere har erfaring med at forvandle mindre brands til store succeser

I forlængelse af en større relancering, der både har inkluderet ny partner og nye designere, offentliggør den odenseanske design- og interiørvirksomhed Gejst nu endnu en nyhed.

Nadia Lassen og Peter Østerberg, der indtil december 2016 drev og delvist ejede det danske succesbrand By Lassen, indtræder som en del af ejerkredsen og bestyrelsen i Gejst.

- Gejsts produktpipeline er særdeles spændende og et perfekt match til de produkter, der allerede har vist sig stærkt kommercielle i markedet. Virksomhedens størrelse, organisation og infrastruktur gør ydermere, at vi har en fantastisk mulighed for at opbygge et vækstscenarie, fortæller Peter Østerberg i en pressemeddelelse.

Kender til processen

Nadia Lassen og Peter Østerberg har begge erfaring med at forvandle mindre brands til store succeser.

Nadia Lassen, der er oldebarn til arkitekt Mogens Lassen, startede som 23-årig opbygningen af By Lassen-brandet, mens Peter Østerberg har været partner i GUBI, medejer i VIPP og på nuværende tidspunkt sidder i bestyrelsen i Sebra Interior.

Kontakten mellem Gejst og de to nye ejere blev etableret af Thomas Heunicke, der selv indtrådte som partner i Gejst i august 2017. Thomas Heunicke var salgschef i By Lassen fra 2012 til 2017 og arbejdede i denne periode tæt sammen med Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Skal hjælpe med at indfri store ambitioner

Dette bekendtskab skulle vise sig at være løsningen på den udfordring, som Thomas Heunicke og Søren Nielsen har oplevet i forbindelse med relanceringen af Gejst.

En relanceringen, der - som Wood Supply tidligere har fortalt - blandt andet indebærer en ambition om at vækste med 25 millioner kroner i omsætning inden 2023.

For at indfri disse ambitioner har de to partnere erkendt, at de har brug for yderligere kompetencer, indspark og kapital. Derfor har de det seneste halve år i fællesskab arbejdet målrettet på at få udvidet ejerkredsen og bestyrelsen i Gejst.

Indtrædelsen af Nadia Lassen og Peter Østerberg er trådt i kraft 9. april 2018. Med indtrædelsen består ejerkredsen nu af grundlægger Søren Nielsen, kommerciel direktør Thomas Heunicke, Nadia Lassen og Peter Østerberg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109