23948sdkhjf

Ny butik i Lyngby giver en forsmag på fremtidens Imerco-butik

Onsdag den 25. april åbner Imerco butik nummer 182.

Men den nye butik på Lyngby Hovedgade ligner på ingen måde de velkendte Imerco og Imerco Home-butikker. Derimod giver butikken en forsmag på fremtidens Imerco-butik.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Hos Imerco er man ikke i tvivl om, at den digitale udvikling inden for kort tid vil komme til at spille en større rolle i detailhandlen. Og at fremtidens Imerco-butik vil bære præg af denne udvikling.

- De digitale løsninger til detailhandlen har udviklet sig markant inden for de sidste par år, og vi tror på, at de kan være med til at forbedre butiksoplevelsen i vores 182 butikker., siger administrerende direktør Frederik Brønnum.

Den gode butiksoplevelse
- Vi prøver et par nye digitale løsninger af på Lyngby Hovedgade, som vi er sikre på vil forbedre butiksoplevelsen. Der er opsat to skærme i butikken, som fortæller om alle de services, vi kan tilbyde, f.eks. vores kundeklub Imerco+. Derudover kan vi på en mindre skærm i butikken vise og bestille hele Imercos sortiment hjem til kunden; det vil sige alle farver og varianter af et produkt samt varer, der kun forhandles på imerco.dk. De forbipasserende på Hovedgaden vil også blive inspireret og få en forsmag på butikkens sortiment via to store skærme i butiksvinduerne, fortsætter Frederik Brønnum.

- Vi søger hele tiden at følge med tiden og gøre butiksoplevelsen i vores 182 butikker endnu bedre. Og det er vi overbevist om, at de digitale løsninger i detailhandlen kan være med til. Vi starter ud i det små i den nye butik i Lyngby, men der er ingen tvivl om, at hvis de nye tiltag bliver en succes, vil vi ikke tøve med at implementerer dem i flere af vores butikker, siger han.

Den 1. februar åbnede 37 nye Imerco Home-butikker landet over, som er en række større og inspirerende butikker, der udover Imercos faste kvalitetssortiment, har et bredt og mere udskifteligt udvalg af nye, spændende trendy varer inden for boligtilbehør.

Med åbningen på Lyngby Hovedgade kan Imerco nu tilbyde endnu mere til boligen. Butikken har nemlig et helt unikt og eksklusivt varesortiment, som ikke forhandles i andre Imerco eller Imerco Home-butikker.

- De besøgende i butikken på Lyngby Hovedgade vil finde eksklusive kvalitetsprodukter fra internationale brands som Dolce & Gabbana, Lexington og Mauviel, der er stærke spillere inden for hver deres felt, forklarer Frederik Brønnum.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125