23948sdkhjf

​FødevareBanken nu i Aalborg

FødevareBanken vil være landsdækkende.
FødevareBankens ambition om at blive landsdækkende, er nu endnu et skridt nærmere på at blive en realitet, idet afdelingen i Aarhus nu hver mandag læsser kølebilen med god frisk overskudsmad og sætter kursen mod Nørresundby og Aalborg.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

I Nordjylland leverer FødevareBanken mad til bl.a. Kofoeds Skole, Mandecenteret, Cafe Parasollen og Kildehuset– alle steder for socialt udsatte mennesker i det nordjyske.

Maden er frisk overskudsmad og kommer fra FødevareBankens donorer som f.eks. Aarstiderne, Arla i Hobro og Dansk Supermarked.

Det er mad, der aldrig er for gammelt, men som af den ene eller anden grund alligevel ikke kan sælges. Det kan skyldes kort holdbarhed, fejl på etiketter eller emballage.

Et af modtagestederne er Kildehuset i Nørresundby og her kan køkkenchef Svend Sølver Rasmussen slet ikke få armene ned.

- Vi er både glade og stole over at være med til at bekæmpe madspild på denne måde. Jeg er positivt overrasket over udvalget af varer og det er som et Slaraffenland, når bilen fra FødevareBanken kommer, siger han.

Også i FødevareBanken er der stor tilfredshed med udvidelsen nord på.

- Med åbningen af vores nye afdeling i Kolding i december 2017, er vi godt i gang med at komme ud til hele Region Syd. Nu dækker vi så fra afdelingen i Aarhus også Aalborg og Nørresundby, ud over Hobro, som vi i noget tid har kørt til, siger direktør i FødevareBanken Karen-Inger Thorsen.

Også på Sjælland er FødevareBanken i gang med at udvide med bl.a. en ugentlig rute til Hillerød.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094