23948sdkhjf

Frank Siim Sørensen skal stå i spidsen for Skoringens 200 butikker

Den tidligere Inspiration-direktør er en erfaren mand fra detailbranchen.
Den erfarne detailmand Frank Siim Sørensen, 51 år, er fra 1. august 2018 ansat som adm. direktør for Shoe-d-vision, der er kædecenter for den frivillige kæde Skoringen med godt 200 butikker i Danmark og Norge samt den noget mindre kæde Zjoos.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Frank Siim Sørensen har de seneste fem år været administrerende direktør i detailkæden Inspiration, som i slutningen af 2017 blev solgt til Imerco.

Her stod han for forandring af kædens butikker fra at være traditionel isenkram- til moderne livsstilsforretninger.

Der var tale om en total turn around, som i sidste ende resulterede i et attraktivt salg af virksomheden.

Inden da stod han 16 år i spidsen for SuperBest (nu Meny-kæden), som han selv var med til at stifte, og som gennem 10 år var den hurtigst voksende detailkæde i Danmark.

- Bestyrelsen er begejstrede for at have ansat Frank Siim Sørensen. Han har en meget stærk baggrund i detailhandelen på alle niveauer og har gennem mange år vist flotte resultater. Vi har også lagt vægt på, at han kommer med store erfaringer fra både frivillige kæder og kapitalkæder, udtaler bestyrelsesformand Niels Breining.

Frank Siim Sørensen opfattes som handlekraftig og særdeles kommercielt orienteret.

Han har stor erfaring med både butiksdrift, indkøb, markedsføring, omkostningsstyring og ledelse.

Han har selv i praksis prøvet kræfter med stort set alle opgaver inden for detailhandel, siden han som 20-årig blev landets yngste uddeler i Coop.

Frank Siim Sørensen fortæller, at han glæder sig til at lære en helt ny branche at kende og ser frem til at stå i spidsen for Skoringen.

Han skal styrke og udvikle samarbejdet mellem kædecenteret og de mange butikker om at sikre produkternes og brandets fortsatte aktualitet i en tid, hvor brancheglidning og digitalisering vinder frem over alt.

- Det er samspillet mellem de mange nye digitale muligheder, oplevelserne i butikkerne og det helt rigtige sortiment, der skal være med til at sikre Skoringens ambition om fortsat at være familiens foretrukne skobutik. Jeg er meget passioneret omkring kunder og kundeadfærd og ser frem til at sætte fokus på Skoringens kunder, siger Frank Siim Sørensen.

Han overtager jobbet som adm. direktør efter Claus Thrane, som har valgt at indstille sin erhvervsaktive karriere efter 16 år hos Shoe-d-vision.

Frank Siim Sørensen
2018 - Adm. direktør, Shoe-d-vision Amba
2012-2017 Adm. direktør, Inspiration A/S
2012-2017 Medlem af direktionen i 3C RETAIL, der bl.a. drev selskaberne L’EASY, Inspiration og wupti.com 1999-2012 Adm. direktør, SuperBest Amba
1996-1999 Kædedirektør i SuperBest
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094