23948sdkhjf

Kendt erhvervsmand bliver medejer af dansk designvirksomhed

Den nye medejer vil være med til at skabe et internationalt gennembrud for virksomheden

Kaare Danielsen, der blandt andet er kendt som grundlægger af Jobindex, træder nu ind som investor og medejer af Jacob Jensen Design, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Designvirksomheden har været igennem nogle svære år med store tab på bundlinjen. I 2017 havde Jacob Jensen Design eksempelvis et underskud på 3,9 millioner kroner, mens underskuddet året før lød på over 23 millioner kroner. 

Ifølge pressemeddelelsen skyldes de dårlige resultater et fejlslagent produktionseventyr. 

Tilbage i 2014 iværksatte Jacob Jensen Design således en forretningsplan, hvor de også selv skulle stå for produktion og distribution af nogle udvalgte Jacob Jensen produkter til det intelligente hjem.

- Selvom strategien var rigtig, måtte vi erkende, at vi ikke kunne løfte opgaven til et tilfredsstillende resultat. Derfor tog vi den beslutning at rette fokus tilbage på vores kerneforretning, siger CEO og chefdesigner Timothy Jacob Jensen.

Det fejlslagne eventyr har dog ikke svækket troen på virksomheden hos Kaare Danielsen, der som medejer vil være med til at sikre Jacob Jensen Design et internationalt gennembrud.

- Jacob Jensen Design har allerede skabt et solidt fundament i Asien med to etablerede tegnestuer, der vækster, og Timothy Jacob Jensen er udnævnt til årets designer i Kina i 2017. Med en stærk global partner vil vi utvivlsomt kunne løfte virksomheden op til det niveau, den har potentiale til, siger Kaare Danielsen, der udover at være grundlægger af Jobindex også har en Ph.D. i datalogi samt 40 års erfaring inden for kunstig intelligens.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094