23948sdkhjf

Erik Bagger efter salg: Vil hjælpe Coop med nye møbeldesigns

Møbeldrømmen lever videre for Erik Bagger, der vil være designer, ikke forretningsmand

Selvom Erik Bagger har solgt sin møbelforretning til Coop, vinker han ikke helt farvel til møbeldrømmen. Den danske designer stiller sig således til rådighed for detailvirksomheden, fortæller han i et interview med Ritzau Finans.

- Jeg håber, at jeg kommer til at spille en rolle. Jeg har lovet Coop, at jeg vil samarbejde, hvis der skal udvikles nye design inden for møbelbrandet. Så vil jeg supplere op med det samme og støtte op, så godt jeg overhovedet kan, siger Erik Bagger til mediet.

Som Wood Supply tidligere har fortalt, sagde den danske designer i maj stop for sit møbelselskab Erik Bagger Furniture efter flere store millionunderskud.

Salget betyder, at Coop overtager designrettigheder og varelager. Og hvis kollektionen skal udvides, kan det altså blive med hjælp fra Erik Bagger selv.

Og ifølge kategorigruppechef Ole Kiel ér det planen, at nye designs skal tilgå serien, når Coop begynder at tjene penge på sit nye medlem.

Erik Bagger er især kendt for glasserier som Grand Cru, Opera og Rosendahl. For få år siden skød han så sit møbelprojekt i gang og præsenterede en stribe borde og stole.

Siden da er det blevet til cirka 100 forskellige stole, borde og andre møbler, som fra 1. juli i stedet vil blive solgt fra Coops hjemmeside.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094