23948sdkhjf

Matas åbner nye grønne butikker

Matas åbner to helt nye butikker under navnet Matas Natur. Butikkerne vil være specialiserede inden for helsekost og naturlige makeup- og hudplejeprodukter.
Til september åbner for første gang to nye butikker i København og Århus i et helt nyt Matas-koncept under navnet Matas Natur.

Butikkerne skal fokusere på helsekost og naturlig makeup, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

I de eksisterende butikker vil Matas også lave et dedikeret grønt univers, hvor kunder vil kunne finde 'grønne' sundheds- og skønhedsprodukter. Det samme gælder også for Matas' webshop, hvor Matas Natur vil få sit helt eget grønne univers.

Topchef Gregers Wedell-Wedellsborg fra Matas forklarer, at Matas skruer op for lanceringen af nye varekoncepter og nye mærker- både på nettet og i butikkerne.

- Vores ledestjerne er skønhed og velvære for livet. Under overskriften 'Matas Natur' starter vi med flere grønne produkter, moderne helsekost og naturlig skønhed. Udvalget kommer i de fleste af vores butikker og det hele er på matas.dk. Vi åbner også to Matas Natur konceptbutikker, som skal være frontløbere for vores grønne vækst, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Han forklarer, at 'Matas Natur' kommer, fordi stadig flere kunder efterspørger muligheden for at kunne fastholde en ansvarlig og grøn profil - også når det kommer til skønhed og velvære.

- Kunderne efterspørger grønne og naturlige produkter, og vi har heldigvis mange dygtige materialister, der brænder for naturlig skønhed og helsekost, så grundlaget er stærkt. Vores materialister er eksperter i at levere kyndig rådgivning og skabe gode kunderelationer, og det skal personalet i Matas Natur bygge videre på, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Ifølge Matas topchefen er markedet for helsekost, makeup og hudplejeprodukter med en grøn profil samlet set et milliardmarked i Danmark.

- Vi har allerede i dag en betydelig markedsandel inden for disse områder. Men med satsningen på Matas Natur forventer vi at øge vores markedsandel betydeligt. Vi har en ambition om, at vi skal være førende inden for disse områder, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189