23948sdkhjf

Imerco åbner 13 nye Imerco Home-butikker landet over

I løbet af foråret og sommeren slår Imerco-koncernen dørene op for 13 nye Imerco Home-butikker.

Det sker som et led i Imercos vision om at blive danskernes foretrukne kæde inden for tilbehør og gaveartikler til hele boligen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- De 37 Imerco Home-butikker, vi åbnede den 1. februar 2018, er kommet flyvende fra start. Især de tidligere Imerco-butikker har haft en flot vækst efter omdannelsen til Imerco Home. På baggrund af dette omdanner vi i løbet af foråret og sommeren 11 nuværende Imerco-butikker til Imerco Home. Samtidig åbner vi en helt ny Imerco Home-butik i Esbjerg Storcenter og flytter Imerco Home i Køge til en bedre placering, siger Frederik Brønnum, der er administrerende direktør i Imerco-koncernen.

- Åbningen af yderligere 13 Imerco Home-butikker er et resultat af vores stærke tro på Home-konceptet. Med et stærkt boligsortiment i Imerco Home styrker vi vores position som den kæde, der servicerer, inspirerer og tilbyder kvalitetsprodukter – ikke bare til køkkenet og bordet, men også til resten af boligen, siger han.

Stor efterspørgsel på boligtilbehør

- Siden lanceringen af Imerco Home-konceptet i februar har vi oplevet en stor efterspørgsel på trends og indretning af boligen. Og det er netop det, vores Imerco Home-butikker kan. Imerco Home inspirerer til en fornyelse af boligindretningen med varer, der rammer lige ned i tidens trends. Netop derfor har vi heller ikke været i tvivl om, at Imerco Home er et koncept, vi skal udbrede og fortsætte med at udvikle. I vores 49 Imerco Home-butikker landet over kan kunderne finde spændende varer inden for boligtilbehør, blandt andet lækre småmøbler, moderne plakater og smukke tekstiler. Butikkerne har også et mere udskifteligt sortiment, så kunderne hele tiden kan finde de nyeste varer på hylderne, afslutter Frederik Brønnum.

Åbningen af de 13 nye Imerco Home-butikker sker i forlængelse af Imerco-koncernens åbning af 37 Imerco Home-butikker den 1. februar 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205