23948sdkhjf

Tøjbutikker rydder op i mærkerne: Ny outlet åbner i Aalborg

Til efteråret kommer der til at ske store ændringer i forretningerne Richard, Butler og Loftet i Aalborg, og derfor vil nogle af deres nuværende brands udgå af sortimentet.

Det betyder, at aalborgenserne kan få fingre i mærkevaretøj med op til 70 procent rabat, skriver aalborg:nu.

- Vi går andre veje til efteråret og kommer ud som et unikt hus med nogle helt andre brands, der ikke er i Aalborg på nuværende tidspunkt. Så vi gør klar til et helt nyt univers med flere high end brands, hvor der stadig vil være plads til den almindelige nordjyde, fortæller Karl Martin Hosbond, der er retailpartner hos Butler og Loftet.

Han kan løfte sløret for, at Kenzo blandt andre er et mærke, de satser på fremadrettet.

Lige nu hænger der altså brands på bøjlerne i forretningerne, som de vil stoppe med at forhandle, og det er blandt andet det, du kan få fingrene i, hvis du besøger den nye outlet.

- Vi åbner på fredag 8. juni klokken 11, og der vil være mange forskellige brands med rabat. Man kan eksempelvis finde Gabba, Minimum, Puma, Canadian Goose og Hugo Boss, fortæller Karl Martin Hosbond.

Det er endnu ikke afgjort, hvor længe den nye pop-up outlet skal holde åbent. I første omgang er der åbent hver torsdag, fredag og lørdag i juni, og så vil det senere vurderes, om shoppen skal tage juli med også.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172