23948sdkhjf

Ree-millioner til Bagger-glas

En millionindsprøjtning skal få Frederik Baggers populære glas, vaser og skåle ud til flere udenlandske markeder

Et velkendt efternavn har skaffet sig en millioninvestering fra et andet. Det drejer sig om Karsten Ree Holding, der har smidt et større millionbeløb efter designeren Frederik Bagger.

Frederik Bagger, søn af designer Erik Bagger, laver glas, vaser og skåle, og hans kollektioner bliver nu solgt i otte europæiske lande.

Pengene skal bruges til at udvide til flere markeder, udvidelse af produktsortimentet og øget markedsføring, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Frederik Bagger ApS har alt det, der skal til for at blive rigtig store. Fremfor alt har de et stærkt og kompetent team af medarbejdere og nogle fede produkter, som kunderne efterspørger bredt på tværs af markeder. Virksomheden har, på trods af kun at have tre år på bagen, allerede skabt sig et stort brand i branchen, men potentialet er endnu større, siger Christian Ree, der indtræder i selskabets bestyrelse.

Frederik Bagger fortæller i pressemeddelelsen, at man egentlig ikke havde brug for en ekstern investor på nuværende tidspunkt.

- Efter forhandlinger med Christian Ree og hans team gennem de sidste seks måneder, var vi ikke i tvivl. Vi har en rigtig god mavefornemmelse og deler de samme værdier og ambitioner, som skal føre Frederik Bagger-brandet til næste niveau, siger han.

Virksomheden blev stiftet af Frederik Bagger i 2014.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078