23948sdkhjf

Fisketorvets ejer på yderligere opkøb

Unibail-Rodamco, som ejer Fisketorvet i Danmark, har opkøbt Westfield og bliver til Unibail-Rodamco-Westfield, som på verdensplan er førende udvikler og operatør af shoppingdestinationer.

Unibail-Rodamco-Westfield kombinerer dermed to stærke og respekterede navne inden for ejendomsindustrien.

Med en portefølje med en værdi på 62 milliarder Euro , heraf 88% i detailsalg, 7% i kontorer og 6% i konference og udstillingssteder, ejer og opererer Unibail-Rodamco-Westfield 102 shoppingcentre i 13 lande, hvoraf 56 er flagship centre i de mest dynamiske byer i Europa og i USA.

Centrene får årligt besøg af 1.2 milliarder gæster.

Gruppen leverer en unik platform for detailhandlere og brand arrangementer, og tilbyder uden sammenligning en exceptionel oplevelse for kunder. For at udnytte det verdenskendte Westfield brand optimalt vil der gradvist finde en rebranding af en del af Unibail-Rodamco aktiver sted.

Fremadrettet vil Unibail-Rodamco-Westfield yderligere kunne fremvise en unik udviklingsportefølje på 13 milliarder Euro .

Ved at aktivere sin ’Better Places 2030’ agenda, der skal implementeres i hele gruppen, er Unibail-Rodamco-Westfields kommende udviklingsprojekter designet til at skabe ”bedre steder”, der respekterer de højeste miljøstandarder og bidrager til bedre byer.

- I dag er en ekstraordinær dag, hvor vi bringer Westfields og Unibail-Rodamcos samlede aktiver og 3.700 talentfulde fagfolk sammen. Vi ser frem til at skrive et nyt kapitel i vores historie. Med en usammenlignelig resultatliste og know-how inden for detailhandel, kontorer samt konference og udstillingssteder, er vi optimalt positioneret til at generere yderligere værdi og udvikle projekter i verdensklasse, siger direktør Christophe Cuvillier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078