23948sdkhjf

High-tech restaurantoplevelse i McDonald’s i Industriens Hus

"Europas mest avancerede restaurant" åbner i København på onsdag. Et gennemsigtigt transportbånd vil køre mellem 1. sal og stueetagen.

Restauranten er i to etager – det er set før - men at køkkenet er placeret på 1. sal og gæsterne er i stueetagen, skal man til Asien for at finde.

McDonald's kalder selv sin nye restaurant for "Europas mest avancerede", når den åbner på onsdag i Industriens Hus i København. 

Restaurantens transportbånd vil forbinde køkkenet på 1. salen med udleveringen af maden i stueetagen, og fra posen sættes fast med en clips og til medarbejderne i stueetagen kan clipse posen af og udlevere det til gæsterne, går der cirka 25 sekunder.

Første af sin slags i Europa

Og netop det, at poserne vil køre i en bane, der er både vertikal og horisontal findes ikke i andre McDonald’s restauranter i Europa.

Transportbåndet vil være pakket ind i glas, så gæsterne kan følge deres mad fra 1. sal til stueetagen.

Restauranten, der er placeret i hjertet af København med Københavns Rådhus som nabo og Tivoli som genbo, vil blive drevet af den erfarne franchisetager, Christian Buhl Jørgensen, som i forvejen ejer fire restauranter.

Til den nye restaurant er der ansat 100 medarbejdere, som skal lave mad til og servicere de mange gæster, der vil komme forbi restauranten i både dag- og aftentimer, da restauranten vil have døgnåbent.

Medarbejderne er blevet oplært i andre McDonald’s restauranter, så de fra dag et er klar til de mange gæster, der grundet den centrale placering vil gå forbi.

- Vi har ansat dygtige og engagerede medarbejdere, som er blevet trænet i andre restauranter og de tripper mildest talt for at få lov til at komme ind og arbejde i den banebrydende restaurant. Vi forventer at få travlt, da vi for både familier på tivolitur, turister på sightseeing på Rådhuspladsen og almindelige københavnere vil være et centralt beliggende tilbud, siger Christian Buhl Jørgensen.

Digitale bestillingsskærme

I disse år er McDonald’s på landsplan i gang med at bygge samtlige restauranter om til et nyt, globalt koncept, der indebærer digitale bestillingsskærme, hvor gæster selv bestiller deres mad, og et såkaldt "Made4You"-køkken, som laver maden i takt med, at den bliver bestilt.

Det bliver også muligt i den nye restaurant, hvor også restaurantens interiør vil være en danmarkspremiere, hvor særligt træsorten eg vil være fremtrædende og give et nordisk præg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063