23948sdkhjf

Uniqlo åbner butik i København

Den populære tøjkæde åbner i hjertet af Strøget i København.

Den japanske kæde Uniqlo offentliggjorde i går planerne for det danske marked med åbningen af den første butik i København i foråret 2019.

Det sker i Louises Hus, en historisk bygning fra midten af 1700-tallet, placeret i hjertet af byen på Strøget, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye butik får et areal på omkring 1.400 kvm og vil tilbyde tøj til mænd, kvinder og børn over tre etager.

 - Vi er glade for at kunne offentliggøre vores næste vækstfase i Skandinavien med åbningen af vores første butik I Danmark til næste år, på Strøget I København. Vi ser frem til at introducere Uniqlo-brandet og vores Lifewear-koncept til danske forbrugere, der sætter pris på godt design, funktionalitet og høj kvalitet, siger Taku Morikawa, der er chief executive officer for Uniqlo Europa.

Ifølge virksomheden udtrykker begrebet "Lifewear" kædens "forpligtigelse til at skabe den perfekte beklædning, der opfylder enhvers behov til dagligdagens livsstil."

"LifeWear står for høj kvalitet, funktionalitet, overkommelige priser og konstant forbedring og er tilgængelig i flere farver og designs til folk i alle," skriver Uniqlo i pressemeddelelsen.  

Uniqlo Strøget skal ligge i den del af den gamle bygning, der husede en kjole-butik i 1840'erne bestyret af kostumier Louise Christine Rasmussen, som senere blev gift med til Kong Frederik VII af Danmark og bedre kendt som grevinde Danner. 

Danmark bliver firmaets niende land i Europa.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125