23948sdkhjf

Lidl leverer maden til sæsonens mest vindende cykelhold

Under Vueltaen vil rytterne køre på mad, der er hentet i den nærmeste Lidl-butik, da Lidl er Official Fresh Food Partner for holdet.

Med indgangen til årets tredje Grand Tour, Vuelta de Espana, er Quick-Step Floors sæsonens foreløbigt mest sejrrige hold med 53 sejre.

Som Official Fresh Food Partner spiller dagligvarekæden Lidl en helt bestemt rolle for storholdet: Alt mad der serveres for rytterne – lige fra den tidlige morgenmad på hotellet, over frugten der uddeles på dagens etape og til aftensmaden, når depoterne skal fyldes op igen – er nemlig hentet i en lokal Lidl-butik.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse. 

Og det er ikke små mængder mad, som toprytterne sætter til livs:

Quick-Step Floors kok oplyser, at holdet normalt spiser minimum 85 kg. grøntsager under en Grand Tour. Og hertil over 200 stykker frugt – med bananer som den klare favorit.

- Lidl er garant for friskt frugt og grønt og madvarer af høj kvalitet til gode priser, så det er dejligt at kunne sige, at vores kunder har adgang til samme varer som rytterne. Det er selvfølgelig super fedt, at Lidl er sponsor for det mest vindende hold i sæsonen, og det giver da en vis stolthed at se vores logo være med helt fremme blandt de allerbedste, siger Heidi Vittrup, der er marketingchef for Lidl. 

Sæsonens sidste Grand Tour

Når Vuelta de Espana løber af stablen d. 25. august til d. 16. september, er det for Quick-Step Floors’ ryttere med visheden om, at de har leveret topplaceringer gennem hele sæsonen.

Med Vuelta de Espana runder de sæsonens tredje og sidste af de såkaldte ”Grand Tours”, som også omfatter Giro d’Italia og Tour de France.

- Holdet har haft en fænomenal sæson med fantastiske individuelle såvel som kollektive resultater, så vi går selvfølgelig også efter at fortsætte succesen i Vueltaen. Vi er meget stolte af at have vundet fire etaper og bjergtrøjen i Tour de France. Jeg vil følge løbet hjemme fra Danmark, og jeg ved, at hele vores stab og vores ryttere er topmotiverede til at give alt for holdet, fortæller Brian Holm. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095