23948sdkhjf

Dansk designkæde ændrer produkt- og forretningsudvikling

Satser stort på bæredygtighed

Bolia har netop lanceret en ny designkollektion, som har stort fokus på holdbarhed og bæredygtighed, skriver designvirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed markerer virksomheden et strategisk skifte i deres produkt- og forretningsudvikling med øget brug af organiske og genanvendelige materialer og forøget levetid for hvert enkelt design, forklarer administrerende direktør, Lars Lyse Hansen, i meddelelsen.

For at sikre produktkvalitet har Bolia omlagt hele sin møbelproduktion til en række europæiske producenter, og får nu også sine nye designs kvalitetstestet i samarbejde med det tyske kvalitets- og certificeringsbureau, Bureau Veritas. 

Nye materialer fra inders til yderst
På materialesiden er elementer i Bolias nye kollektion formgivet i massivt træ, som stammer fra bæredygtige, europæiske skovbrug. 

Ligeledes kommer al karton til produktemballage fra genanvendte materialer. Også et nyt designkatalog er produceret af papir der stammer fra bæredygtigt skovbrug. 

Bolia er desuden i gang med at erstatte alle plastmaterialer til genanvendte eller alternative materialer. Tiltaget forventes gennemført i løbet af 2019. 

Også en række nye møbelstoffer er fremstillet på genanvendelige materialer. Tekstilerne er produceret med mindre energiforbrug og indfarvet med naturlig, nedbrydelig farve. Et af de nye stoffer er produceret på genanvendt bomuld, og et andet er fremstillet af genbrugte plastflasker

Designkæden Bolia.com har 53 butikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig. Derudover webshops i 27 europæiske lande, samt mere end 400 forhandlere i 44 lande verden over. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11