23948sdkhjf

Gæt en bid af Danmark på Food Festival i Aarhus

Denne gang fordobler Lidl størrelsen på kædens stand og tilføjer endnu flere aktiviteter.

For tredje år i træk deltager dagligvarekæden Lidl på Food Festival på Tangkrogen i Aarhus.

Standen emmer af markedsstemning og udgøres af to tipitelte som, med et areal på 130 m2, størrelsesmæssigt er en fordobling af sidste års areal.

Årets tema er: ”Smag, mød og gæt en bid af Danmark”.

- I år introducer vi de besøgende for et helt særligt udvalg af de ca. 800 spændende, danske råvarer og produkter, vi tilbyder i vores butikker. Vi oplever, at mange som endnu ikke har handlet i Lidl bliver overraskede over, at vi har så mange danske produkter, som vi har. Her er Food Festivalen virkelig velegnet til at møde nye kunder, og til at vise vores store, danske sortiment frem, fortæller marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup. 

Selvom Danmark ikke fylder meget på landkortet, så har en lang række små og mellemstore producenter fra alle afkroge af landet skabt en række produkter, som hver især har deres egne unikke karakteristika, og som alle gemmer på en historie.

- Disse historier vil vi gerne dele ud af, og vi glæder os derfor til at få besøg af nogle udvalgte producenter, som vil fortælle om deres produkter og produktionsmetoder. På årets Food Festival kan du derfor fx møde folkene bag Them Mejeri og Svaneke Bryghus, som selvfølgelig tager smagsprøver med på deres velkendte oste og specialøl, fortæller hun. 

Som en del af årets tema kan de besøgende også blindsmage en række produkter, gætte hvor i landet de kommer fra og der igennem være med i konkurrencen om et gavekort til Lidl på 5.000 kr.

Om Food Festival, Aarhus

Food Festival er et sansefyldt, folkeligt event med fokus på gastronomi og madkultur, hvor kokke, producenter og madfolk samles på Tangkrogen i Aarhus 7.-9. september.

Besøgende kan overvære spændende maddebatter, kokkekampe og smage på hundredvis af forskellige lækkerier.

Læs mere her: foodfestival.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097